Testimonials

Osteopaat Hugues Quadens
  • Osteopaat Hugues Quadens

Leven is bewegen en bewegen is leven. Onder dit motto kan u bij osteopaat Quadens terecht. Specialisaties zijn kinder- en sportosteopathie.

We zijn al bijna 20 jaar klant bij Kantoor Stevens. De persoonlijke benadering en service zijn prima. Zij gaan op zoek naar wat voor ons privé en zakelijk de beste oplossing is. Kortom wij waarderen de professionele aanpak. (Hugues Quadens)

BVBA Olivier Jacqmain verwarming sanitair ventilatie

Voor sanitair en verwarming van topkwaliteit. Met meer dan 14 jaar ervaring in de vingers en bekwaam personeel zorgen wij voor een snelle afwerking voor uw verwarming, sanitair of ventilatie in de regio Groot-Antwerpen.

We zijn al jaren klant bij Stevens verzekeringen, zowel met ons bedrijf als privé. Bij Stevens staat men altijd klaar met een luisterend oor voor onze vragen. Jullie professionalisme en klantgerichtheid zorgen ervoor dat alles prima verloopt. Zowel op het vlak van verzekeringen als van financiën. (Joyce & Olivier Jacqmain)

Bistro Cremerie Monida

Heerlijk smullen is het hier. Salades, pasta, wrap of wok? Vlees of vis? U kiest en wij serveren het u met alle plezier. Met uitgebreide kinderkaart. Maar ook voor een broodje of een snack bent u bij Bistro Monida aan het juiste adres.

We worden er al 25 jaar met een glimlach ontvangen. Eerst door de vader, nu door de dochter en haar medewerkers. Fijn om mee samen te werken. (Veerle & Marc Willems)

Stenabo

Stenabo is een begrip in de wereld van het betonboren en betonzagen en uw partner voor zowel kleine als grotere projecten: particulier, industriële bouwwerken, wegenbouwsector, appartementenbouw, enz. Wij zijn thuis in de bouwsector en gebruiken de nieuwste technieken.

De samenwerking met Stevens Verzekeringen verloopt vlekkeloos. We krijgen steeds een professionele en kwaliteitsvolle service op maat van ons bedrijf. Er wordt rekening gehouden met onze behoeften en verwachtingen. En op al onze vragen volgt een passend antwoord. Kortom, voor ons als KMO, de ontbrekende schakel op vlak van verzekeringen en financiën. (Stefan Nabarro)

Bouwbedrijf Paul Anthonissen

Bouwbedrijf Paul Anthonissen zorgt voor uw nieuwbouw, van moderne tot pastoriestijl. U bent eigenaar van een pand dat wat opsmuk nodig heeft? Het krijgt een make-over van de bovenste plank. Uw douche of keuken decoreren? Altijd professioneel en met een gedegen kennis.

Al jaren ben ik klant bij verzekeringskantoor Stevens. Op aanraden van mijn vader die er ook al zijn ganse leven klant is. En gelijk heeft hij! De persoonlijke aanpak spreekt me enorm aan en de service is er gewoonweg uitstekend. Ik kan er steeds terecht met mijn vragen. En ze nemen uitgebreid de tijd om te luisteren. En hun adviezen zijn altijd to the point. (Paul Anthonissen)

Guva Parket

Een parketvloer straalt gezelligheid uit. Dat kan u met eigen ogen vaststellen in de toonzaal van GUVA. Plankenvloeren, legklaar parket, laminaat,... : alles wordt door ons vakkundig geplaatst met garantie. U plaatst liever zelf? Geen probleem. GUVA levert alle materialen gratis bij u thuis, samen met de nodige uitleg.

Wij zijn al jaren (bijna 20) klant bij Stevens Verzekeringen. De professionaliteit en de medewerking die we van jullie ontvangen is ongeëvenaard. In alles voelen we dat jullie met ons meedenken.Geen vraag is jullie te veel. En steeds wordt er naar de best passende oplossing gezocht. (Gunther Vansteensel)

Offerte

Vraag online een vrijblijvende offerte aan.
Offerte aanvragen

Schade?

Online schade aangeven, schadetips, aanrijdingsformulier, ...
Ga verder

Infocenter

Nuttige documenten en links, cijfers & indexen, lexicon, ...
Bekijken

Afspraak

Kom langs in ons kantoor voor een persoonlijk gesprek
Maak een afspraak