Veerle & Marc Willems

We worden er al 25 jaar met een glimlach ontvangen. Eerst door de vader, nu door de dochter en haar medewerkers. Fijn om mee samen te werken.

Veerle & Marc Willems Bistro Cremerie Monida
Stefan Nabarro

De samenwerking met Stevens Verzekeringen verloopt vlekkeloos. We krijgen steeds een professionele en kwaliteitsvolle service op maat van ons bedrijf. Er wordt rekening gehouden met onze behoeften en verwachtingen. En op al onze vragen volgt een passend antwoord. Kortom, voor ons als KMO, de ontbrekende schakel op vlak van verzekeringen en financiën.

Stefan Nabarro Stenabo
Paul Anthonissen

Al jaren ben ik klant bij verzekeringskantoor Stevens. Op aanraden van mijn vader die er ook al zijn ganse leven klant is. En gelijk heeft hij! De persoonlijke aanpak spreekt me enorm aan en de service is er gewoonweg uitstekend. Ik kan er steeds terecht met mijn vragen. En ze nemen uitgebreid de tijd om te luisteren. En hun adviezen zijn altijd to the point.

http://wooningbouw-anthonissenpaul.be

Paul Anthonissen Bouwbedrijf Paul Anthonissen
Gunther Vansteensel

Wij zijn al jaren (bijna 20) klant bij Stevens Verzekeringen. De professionaliteit en de medewerking die we van jullie ontvangen is ongeëvenaard. In alles voelen we dat jullie met ons meedenken.Geen vraag is jullie te veel. En steeds wordt er naar de best passende oplossing gezocht.

Gunther Vansteensel Guva Parket